aNewSpring zet de lerende centraal


Deze keer hebben wij de deelnemerbeleving onder handen genomen en we zijn erg blij met het resultaat. Hierbij zetten we de verbeteringen graag nog even voor je op een rijtje:


 

Notificaties gemakkelijk terugvinden in het nieuwe communicatiecentrum

Alle notificaties zijn nu op 1 plek te bekijken. Zo zijn ze makkelijker te vinden en blijf je altijd op de hoogte van voor jou interessante gebeurtenissen. Deze notificaties worden bovenin de pagina weergegeven. Ze gaan over alle cursussen waarvoor de deelnemer is ingeschreven en zijn opgedeeld in verschillende categorieën.


Berichten (mailbox): Hierin komt alle directe communicatie terecht, zoals berichten naar andere deelnemers, mededelingen en communicatie met begeleiders.

Sociale notificaties: Hier is te zien in welke beschikbare cursussen er discussies plaatsvinden. Je kunt bijvoorbeeld zien dat deelnemer X gereageerd heeft op een discussie bij een activiteit die door deelnemer Y is gestart.

Algemene notificaties: Hier bevinden zich alle andere notificaties. Denk aan reminders van de MemoTrainer, bericht dat er ingeleverd werk is nagekeken en agendanotificaties.

Deze drie categorieën hebben elk een eigen tab gekregen in het nieuwe communicatiecentrum, zoals je hieronder kunt zien.

Deze drie categorieën hebben elk een eigen tab gekregen in het nieuwe communicatiecentrum, zoals je hieronder kunt zien.


   

    

Een geoptimaliseerd cursusoverzicht dankzij tips van onze gebruikers

Wij hebben door middel van verschillende user tests samen met onze gebruikers gekeken naar wat er slimmer en gebruiksvriendelijker kon in het overzicht van de deelnemer. Hierdoor weten we nu precies wat er geoptimaliseerd kon worden aan deze pagina. De komende tijd kunnen jullie dus veel verbeteringen verwachten op dit gebied, voor deze release hebben we ervoor gekozen om het cursusoverzicht te optimaliseren. Zie hieronder het resultaat!


   

      

Er is een nieuwe vormgeving gevonden voor de Activiteiten- en Doelentabs. Ook is de discussie straks niet meer onderaan de cursussen te vinden, maar te benaderen via een tab. Zo zijn ze sneller terug te vinden! De discussies onder de cursusinhoud zullen wel gewoon op dezelfde plaats blijven. En zoals je kunt zien is de term 'To do' veranderd in 'Activiteiten'.


Persoonlijke gegevens eenvoudig terugvinden en aanpassen

Als laatste hebben we de pagina waarop een gebruiker zijn persoonlijke gegevens kan aanpassen verbeterd. Deze pagina is geherstructureerd en daardoor een stuk overzichtelijker. De gebruiker kan nu makkelijk en snel de instellingen vinden die hij of zij zoekt.


 

Heb je een vraag over deze release? Dan kun je deze hieronder kwijt! Ons Supportteam én andere aNewSpring'ers staan daar klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Wanneer ik mijn template test, zie ik sinds de nieuwe release in het 'Activiteiten'-gedeelte een horizontaal scrollbalkje onder de contentblokken staan. Dit duidt erop dat óf de blokken, óf de ruimte eromheen, net een paar pixels te smal/breed zijn. Is dit iets wat jullie makkelijk op kunnen lossen?


Mvg, Tim.

We gaan er meteen naar kijken. Ik zorg dat het Support Team z.s.m. contact met je opneemt!

Login or Signup to post a comment