Start a new topic

Betaalbare foto's en afbeeldingen met Dollar Photo ClubHi! Vandaag deel ik een tip met jullie waarmee je jouw cursussen en leeromgeving er makkelijk mooier uit kunt laten zien.


Sinds onze release van juli 2015 ligt er in het platform meer nadruk op het gebruik van beeldmateriaal. Dankzij foto’s en afbeeldingen kun jij jouw leeromgeving de uitstraling geven die bij je cursus past. Zo kun je een mooie, grote afbeelding (laten) plaatsen als achtergrond van het inlogscherm, of als achtergrond van het cursusoverzicht. Ook tussen de blokken is ruimte voor sfeerbeelden, en natuurlijk verwerk je ook afbeeldingen in jouw cursuscontent. 


Het vinden van goede foto’s en afbeeldingen kan wel lastig zijn. Je kunt zelf een fotograaf inhuren, maar daar hangt een prijskaartje aan. Afbeeldingen van Google zijn gratis, maar vaak niet van de kwaliteit die je wenst. Waar vind je nu die perfecte foto zonder er een fortuin aan uit te hoeven geven?


Mijn tip: Kijk eens bij Dollar Photo Club. Deze dienst biedt hoge kwaliteit stockfoto’s aan. ‘Stockfoto’s, maar die zijn toch ook hartstikke duur?’, hoor ik je denken. Dat klopt. Via de bekende stockfoto-sites is meer dan €100 voor een foto eerder regel dan uitzondering. Dat maakt Dollar Photo Club anders, want zoals de naam al doet vermoeden bieden zij hun foto’s aan voor slechts $1 per foto. 


Natuurlijk moet je wel even zoeken, want er staat ook genoeg ‘stocky’ materiaal tussen. Maar met gebruik van de juiste zoekwoorden kun je erg mooie foto's en prachtige afbeeldingen vinden. De kwaliteit is erg goed en hun fotobank wordt vaak geüpdatet. 


Een lidmaatschap kost je $10 per maand, waarvoor je dus 10 foto’s kunt downloaden. En als je er eens minder dan 10 per maand nodig hebt, blijft dit tegoed gewoon staan. Wanneer je meer dan 10 foto's per maand wilt downloaden, betaal je gewoon die $1 per foto extra. Simpel!


Wanneer je gebruik wilt maken van Dollar Photo Club moet je eerst een lidmaatschap aanvragen. Zodra deze is goedgekeurd, kun je aan de slag! Lijkt Dollar Photo Club je een fijne oplossing? Dan kun je hier hun website bezoeken om meer te weten te komen over deze service en het lidmaatschap.

Login or Signup to post a comment