Support daar waar je het nodig hebt

Woensdag 30 september lanceren wij alweer een nieuwe release van het aNewSpring platform. Dit keer staat deze in het teken van support in het platform zelf. Hieronder vertellen we je wat er gaat veranderen!

 

Support direct beschikbaar

aNewSpring heeft al enige tijd een Online Supportpagina waar klanten onze kennisbank kunnen vinden, vragen en kennis kunnen delen met de community en berichten kunnen sturen naar ons Supportteam. Vanuit Support merkten we dat het voor gebruikers veel fijner zou zijn wanneer zij direct in het platform een antwoord op hun vraag konden vinden. Doordat we in de komende release de Online Supportpagina hebben weten te integreren met de aNewSpring applicatie is dat mogelijk geworden!

 

Wat gaat er veranderen?

Vanuit de hoofdpagina’s in het platform is de Online Support nu aan de rechterkant te raadplegen. Daar krijg je bij diverse pagina’s direct uitleg over de pagina waar je je bevindt. Ook kun je vanuit daar direct een vraag aan onze community stellen of in contact komen met ons Supportteam. Deze wijzigingen zijn niet zichtbaar voor de deelnemers, maar voor alle andere gebruikers.


 Nieuwe gebruikers (met uitzondering van deelnemers ) zullen na de komende release op de hoofdpagina’s een overlay met hints aantreffen. Hiermee maken we een nieuwe ontwerper of auteur bijvoorbeeld duidelijk hoe hij/zij een template op kan bouwen. Hoe dat eruit ziet, zie je in de onderstaande afbeelding.


 

Bovenstaande verbeteringen zouden ervoor moeten zorgen dat gebruikers sneller een antwoord op hun vraag vinden en daarmee op een vloeiende manier een learning journey kunnen gaan opzetten! Door deze wijzigingen is de helpknop voor alle gebruikers, behalve voor de deelnemer, overbodig geworden. Directe hulp is te vinden via het panel aan de rechterkant. De Online Supportpagina blijft beschikbaar via https://support.anewspring.com

Login or Signup to post a comment