Nieuw jaar, nieuwe app!

MemoTrainer app met aNewSpring functionaliteiten

Zoals eerder aangekondigd zal de MemoTrainer app worden uitgebreid met meer aNewSpring functionaliteiten. De MemoTrainer app krijgt een modern jasje en zal op die manier helemaal aansluiten op de reeds geoptimaliseerde deelnemerervaring in de browser. Alle content die met de plus-editor in aNewSpring is gemaakt werkt optimaal in de app op een mobiel scherm.


De nieuwe app behoudt de naam MemoTrainer en het bijbehorende MemoTrainer icoon.De hele learning journey bij de hand

De nieuwe app maakt het mogelijk om de learning journey ook mobiel te doorlopen. De activiteiten uit de learning journey zijn via de app te starten waardoor je bijvoorbeeld on-the-go een opdracht kan inleveren, een toets kan afronden of de theorie even kan terugkijken.Geïntegreerde Naslag app

Hierdoor zal de Naslag app dan ook overbodig worden en qua functionaliteiten volledig worden geïntegreerd in de nieuwe app. De huidige Naslag app blijft nog wel tijdelijk beschikbaar.


Jouw custom app begin 2016 mogelijk

Begin 2016 zal het mogelijk worden om de nieuwe app ook custom te laten ontwikkelen. Daar zullen dan zaken als SSO, eigen URL-koppeling en volledige huisstijldoorvoering mogelijk worden. Hierover later meer!


Wat gaat er nou precies gebeuren op de dag van de update?

De deelnemer zal op de dag van de update de vraag krijgen of hij de MemoTrainer app wil updaten. Wanneer hij auto-update heeft ingesteld zal deze update automatisch worden gedaan.


Let op:

1) Alle mogelijkheden van de lopende cursus komen in de app beschikbaar voor de deelnemer dus niet meer alleen MemoTrainen en Extra oefenen.

2) Custom apps worden nog niet geüpdatet. Deze update geldt alleen voor de MemoTrainer app. De custom apps zullen begin 2016 worden geüpdatet. 


Login or Signup to post a comment