Start a new topic

Ervaringen integratie TrainTool en ANewSpring

 ANewSpring biedt traintool aan binnen de leeromgeving. Wij hebben ervaring met TrainTool en willen deze tool inzetten voor vaardigheidstrainingen. Wie heeft ervaringen met de samenwerking tussen TrainTool en ANewSpring. Dit verneem ik graag. Bij voorbaat dank!

met vriendelijke groet, Werner Hoenders, TrainersNoord

06- 45 926 890

Beste Werner, 


Laatst hebben wij een test uitgevoerd door Traintool af te spelen middels LTI en dit is goed gelukt! Heb je inmiddels al zelf tests uitgevoerd? Als je wilt, kunnen we je helpen om ook in jouw leeromgeving een test op te zetten met Traintool middels LTI.

Dank je, Gerthilde voor je reactie. Fijn dat je wilt helpen. We hebben nog geen test uitgevoerd. Ik verwacht dat we dit na de zomer in gaan zetten. Dus we hebben nog wat tijd. Wat is LTI?

 

Dat is prima! 


LTI staat voor Learning Tools Interoperabilty en is eigenlijk een standaard om makkelijk een koppeling te maken met andere tools die ook LTI ondersteunen. Je spreekt van LTI consumers en LTI providers. In het geval van Traintool is aNewSpring 'consumer' en Traintool 'provider'. 


Anderzijds zijn wij ook provider omdat het ook mogelijk is om aNewSpring learning journeys middels LTI elders af te spelen. 

Login or Signup to post a comment