Drie gloednieuwe vraagvormen in aNewSpring!

Met de aankomende release komen er drie gloednieuwe vraagvormen in aNewSpring! Nou ja, twee gloednieuwe en één aangepaste variant.

Bekijk ze hieronder in actie! Je weet dan gelijk hoe je ze kunt toevoegen aan je learning journeys.


Bekijk rustig de videotjes hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt!


Sleepvraag (Drag & Drop)Met de sleepvraag kan je meerdere blanks in een tekst toevoegen. In deze blanks moet de deelnemer het juiste antwoord slepen. Het is ook mogelijk om dummyantwoorden toe te voegen, zodat het geen gemakkelijke invuloefening hoeft te worden.


Fill-in-the-blanks met meerdere velden


De bekende fill-in-the-blanksvraag heeft een extra paar opties gekregen. Je kunt nu in één zin gemakkelijk meerdere blanks zetten. Deze blanks kunnen ook synoniemen bevatten. Super handig!


Matchingvraag


 

Met de matchingvraag is het de bedoeling om de antwoorden naar de bijbehorende vraag te slepen. 

Je kunt als antwoord en vraag niet alleen tekst gebruiken, maar ook afbeeldingen en audio en deze met elkaar combineren!


Reacties?

Laat hieronder wat van je horen. Wij hopen in ieder geval dat deze vragenvormen jullie learning journeys zullen verrijken!

Top, een zeer welkome aanvulling!!!!

 

Goed om te horen André!


Morgen staat het live, dus dan kan je ermee aan de slag.

Helemaal top. Ook mijn complimenten over hoe jullie het meteen uitleggen met een video

Super!

 

Goed om te horen van jullie! Wij zijn benieuwd hoe jullie deze vragen gaan gebruiken in jullie learning journeys. Als je het leuk vindt kan je een bericht erover plaatsen in de community. Als jullie nog gave ideeën en feedback hebben, dan horen wij dat ook graag!

Login or Signup to post a comment