Start a new topic
Implemented

Release preview: gepubliceerde templates aanpassen en meer


In de volgende release willen we ons vooral focussen om de gebruikerservaring van gebruikers die content en Learning Journeys maken te verbeteren. Naast een aantal kleinere aanpassingen zijn er wat grotere projecten die we al kunnen delen.


Nieuwe text editor

Het is tijd om afscheid te nemen van onze huidige text editor en een gloednieuwe te implementeren. Het gaat om de editor waar door heel het platform heen teksten ingevoerd en bewerkt kunnen worden. De nieuwe editor is stabieler, flexibeler en heeft een aantal mooie nieuwe features zoals het kunnen toevoegen van tabellen en het kunnen verwijderen van de opmaak van een selectie in plaats van de hele tekst.


Template types

Om het gebruikers makkelijker te maken om hun ideeën naar een Learning Journey te vertalen halen we het concept: 'Template types’ uit het platform. In de nieuwe situatie zijn er bij het aanmaken van een template een aantal opties aan of uit te zetten die moeten zorgen dat de template waar je mee aan de slag gaat, beter aansluit op jouw visie. Zo zullen onder andere de MemoTrainer, adaptiviteit en social opties aan en uit te zetten zijn, deze opties kom je vervolgens ook niet in de interface tegen.


We passen ook de template instellingen pagina aan om een duidelijker overzicht te creëren waar het template over gaat en wat er aan of uit staat. We verplaatsen ook wat opties van andere schermen naar dit scherm om dit overzicht te versterken en ze beter vindbaar te maken.


Aanpasbaarheid van gepubliceerde templates

Het meer aanpasbaar maken van gepubliceerde templates is voor ons een belangrijk en uitdagend project. Deze release willen we ons focussen op condities, settings en het kunnen toevoegen en verwijderen van pagina’s in gepubliceerde activiteiten. Naarmate we vorderen met de release zal duidelijk worden welke elementen er precies aanpasbaar zullen worden.


We verwachten dit en meer te releasen in september.

Login or Signup to post a comment