Lancering van 'aNewSpring voor trainers'

“Is aNewSpring ook geschikt voor zelfstandige trainers?” was een vraag die regelmatig terugkwam tijdens telefoongesprekken. En sinds 21 mei is die er ook en die heet, niet geheel toevallig 'aNewSpring voor trainers’.


Gefocust op leren

Sinds de oprichting van aNewSpring in 2003 is er veel toegevoegd aan het leerplatform, en dan met name voor de opleiders. Er zijn in de loop der jaren veel nieuwe features en functionaliteiten toegevoegd. Veel features in aNewSpring zijn er op gericht de deelnemers te helpen met leren, om hen een rijke learning journey aan te kunnen bieden. Daarnaast is er veel ontwikkeld om de opleider te helpen met het organiseren van het leren.


Waarom een aparte aNewSpring versie voor de zelfstandige trainer?

Trainers willen graag met aNewSpring werken vanwege de features die de deelnemers helpen met leren maar hebben geen behoefte aan uitgebreide organisatie-functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan meerdere back end rollen (begeleiders, beheerders, auteurs, ontwerpers, mentors), aanpasbare rapportages, meerdere look & feels voor verschillende merken en sub-omgevingen. In aNewSpring voor trainers zijn deze zaken versimpeld terwijl alle features die te maken hebben met leren beschikbaar en onveranderd zijn.


Snel naar een blended of online training

De ervaring voor de deelnemer is in beide versies van aNewSpring hetzelfde. In aNewSpring voor trainers is het platform een stuk laagdrempeliger gemaakt. Het versimpelen van de beheer- en organiseerfunctionaliteiten maken het platform makkelijker te gebruiken zodat het platform beter aansluit bij de behoeftes van de zelfstandige trainer. Met het platform kunnen zij relatief eenvoudig hun eerste online of blended training maken én publiceren.


Login or Signup to post a comment