Een cadeautje: 4 nieuwe functionaliteiten in aNewSpring!


Een cadeautje: 4 nieuwe functionaliteiten in aNewSpring!


Deze Sinterklaas krijg je een cadeautje van aNewSpring. Omdat wij vinden dat onze nieuwe release feestelijk onthaald mag worden lanceren we 'm op 5 december. In deze beheerdersmail lees je er alles over, maar je kunt natuurlijk ook een uitgebreide uitleg vinden in de gloednieuwe aNewSpring Community, waar je meteen jouw vragen, opmerkingen en ideeën kunt delen.


Aanstaande donderdag 5 december komen de volgende functionaliteiten voor jou beschikbaar:


Creëer direct content in de template

Omdat veel van jullie aangaven dat het makkelijker zou zijn om direct vanuit een template content te ontwikkelen is het maken van inhoudsdelen en vragen straks ook mogelijk op templateniveau. Dit betekent dat je direct vanuit de cursus content kunt toevoegen, testen en aanpassen, in plaats van terug te moeten gaan naar de contentbibliotheek. De 'contentselectietabs' van de template en activiteiten worden uitgebreid met de optie om direct vragen en inhoudsdelen toe te voegen aan de gekoppelde contentbibliotheken.




Een make-over voor de Getting Started pagina

De Getting Started pagina krijgt een indeling op basis van widgets, zo krijg jij meer controle over het platform. Dit zijn de belangrijkste:



Snel starten dankzij de 'to do lijst'

Bovenaan de pagina vind je een to do lijst die (nieuwe) cursusontwerpers helpt met het opzetten en verkopen van hun eerste cursus. Stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je bijvoorbeeld een template aan kunt maken of eerste deelnemers in kunt schrijven.


Omgevingstatistieken

Hier worden een aantal nuttige en interessante statistieken weergegeven. Bijvoorbeeld het aantal gebruikers, inschrijvingen en uitvoeringen van een omgeving.




Bepaal zelf waar de 'help' knop heen verwijst.


Je kunt deelnemers per reseller naar een ander supportkanaal verwijzen door zelf de actie onder de help knop te bepalen. De opties zijn:


1. Link naar aNewSpring deelnemersupport (standaard);

2. Directe link naar een door jou te bepalen URL (bijvoorbeeld: http://www.jouwbedrijf.nl/support);

3. Een contactformulier waarmee een bericht wordt gestuurd naar een door jou te bepalen e-mailadres.


Importeer zelf deelnemers

Na de lancering kun je zelf deelnemers importeren. Maak een CSV-bestand in een programma als Microsoft Excel en upload deze in aNewSpring. Neem voor meer informatie contact op met ons Supportteam.




Certificaten zichtbaar voor begeleiders
Vanaf 5 december zijn behaalde certificaten ook voor begeleiders in te zien, namelijk op deelnemerniveau bij deelnemerstatistieken en op cursusniveau bij cursusstatistieken.

Hoi, hoe regel ik dat de help-knop naar een emailadres gaat verwijzen?


Daarvoor dien je de rol Omgevingsbeheerder te hebben. Al ben je reeds beheerder, dan kun je jezelf die rol geven onder de Beheer tab. Wanneer je de rol hebt ga je naar de Aan de slag tab, klik je bij Omgevingsinstellingen op Geavanceerde instellingen. Daar kun je de Helpknop laten verwijzen naar een eigen e-mailadres.

Login or Signup to post a comment