Eenvoudig zelf rapportages genereren

Eenvoudig zelf rapportages genereren


In aNewSpring zijn er momenteel verschillende standaardrapportages beschikbaar. Vanaf morgen is het mogelijk voor begeleiders en beheerders om zelf een rapportage te genereren van de statistieken in een bepaalde uitvoering. Deze gegevens zijn vervolgens in een CSV-bestand te exporteren en te openen in Microsoft Excel. In de afbeeldingen hieronder is te zien dat bepaalde statistieken kunnen worden geselecteerd voor deze rapportages. De functie 'Resultaten' is hierdoor overbodig geworden en zal dus ook verdwijnen gezien deze gegevens ook via rapportages geëxporteerd kunnen worden.Hoe kunnen begeleiders rapportages genereren?Stap 1: Klik op de grijze 'Exporteer' knop.Stap 2:
 Selecteer de gegevens die je wilt exporteren en klik 'Exporteer'.

Hoe kunnen de rapportages bekeken worden?


Klik op de tab 'Cursussen' en vervolgens op 'Meer' naast de uitvoering waarvan de rapportage moet worden gemaakt. Klik vervolgens op 'Exporteer statistieken'.
Nu ook discussiëren in de Naslag app


Dankzij deze nieuwe release wordt het mogelijk om ook in de Naslag app te discussiëren over inhoud, dit gaat op dezelfde manier als hoe dit ook al in het aNewSpring platform gebeurt. Met deze mogelijkheid kunnen deelnemers en begeleiders dus waar zij ook zijn reageren op en discussiëren over de inhoud van de cursus.


Login or Signup to post a comment