Makkelijker mooie vragen maken

Bij aNewSpring beginnen we 2014 goed met alweer de tweede reeks aan verbeteringen in één maand! Dankzij de nieuwe features die vanaf vandaag beschikbaar zijn wordt het weer een stukje eenvoudiger en intuïtiever om met ons platform te werken. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Verbeterde vrageneditor

Het maken van vragen wordt na de nieuwe release een stuk makkelijker voor je, er zijn namelijk een aantal elementen verbeterd die je tegenkomt tijdens het ontwikkelen. Afbeeldingen kunnen precies op maat worden gemaakt en het invullen van antwoorden, toevoegen van feedback en koppelen van inhoudsdelen is een stuk inventiever geworden. Hieronder zie je hoe dat er precies uitziet.
Upload een afbeelding en bepaal zelf welk deel je daarvan wilt laten zien.Gemakkelijk en snel vragen ontwerpen dankzij de verbeterde editor.Handigheidje voor examinering en toetsing

Het was al mogelijk om op templateniveau een datum in te stellen waarop de feedback van een toets zou verschijnen, dit kon alleen niet per uitvoering worden aangepast. Na het lanceren van de release wordt dit wel mogelijk en kan er in de template ook worden ingesteld dat de datum niet vaststaat per uitvoering, maar dat deze afhankelijk is van de afronddatum. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de feedback 3 dagen na afronden beschikbaar wordt voor een deelnemer. Vooral onze klanten in examinering en toetsing zullen hier handig gebruik van kunnen maken!

Wat wij verder voor je hebben verbeterd…

Iedere notificatie is vanaf nu voorzien van een link die een gebruiker de notificaties uit kan laten zetten. Zo kun je bijvoorbeeld specifiek de MemoTrainer notificaties uitzetten, maar andere notificaties nog wel blijven ontvangen;In de catalogus zijn nu zowel netto als bruto bedragen bij de producten in te voeren;Extra oefenen kan vanaf nu ook bij blokken die nog niet zijn afgerond, maar welke al wel activiteiten in zich hebben. De vragen uit deze activiteiten kunnen dan, wanneer deze MemoTrainbaar zijn, worden geoefend;Het zoeken in de widgets op het dashboard is vereenvoudigd;Je kunt met hotkeys (esc + enter) tussenschermen sluiten.

Login or Signup to post a comment